Bölge Haber Girişi : 14 Mayıs 2011 12:45

CHP'li Palandöken yollarda!..

CHP'li Palandöken yollarda!..
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, gezilerini sürdürmeye devam ederken, sorunları da gündeme getirmeye başladı.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, gezilerini sürdürmeye devam ederken, sorunları da gündeme getirmeye başladı.

CHP Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, gezilerini sürdürüyor. Karaçoban’a çıkarma yapan CHP Adayı Ahmet Palandöken, halkın ortak sorunu olan yol çilesini gündeme getirdi.

Erzurum ‘un hemen hemen tüm ilçelerinde yol sorunu yaşandığını belirten CHP’li Ahmet Palandöken, “Halk duble yol istemiyor. Rahat gidip geleceği yollar istiyor” dedi. Güney ilçelerinde seçim çalışmalarına ağırlık veren Liste birinci sıra adayı Ahmet Palandöken, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Erzurum’un tüm ilçeleri ihmal edilmiş. Hiçbir ilçede neredeyse yol yok. İşte en büyük sorun ise Güney ilçelerinde. Erzurum’u Muş’a bağlayan yolun hali içler acısı. Karayolları bu yolları yapacağına yamalıyor. Bunu da, seçim için yapıyor. Seçim olmazsa, yamalamada yapmayacaklar. Başbakan ve Ak Partililer yaptıkları yollarla övünüyorlar. Gelsinler, Erzurum’da da yaptıkları yamalı yolları görüp utansınlar”.

Sadece ana yollarda sorun olmadığını da ifade eden CHP Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, “Öyle köyler var ki, yol olmadığından yürüyerek gidip seçim çalışması yapıyoruz. AK Partili Milletvekilleri ve adayları bu yolları görmüyor mu? Neden bu yollar görmemezlikten geliniyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.