Bölge Haber Girişi : 01 Kasım 2010 00:52

Cirit şampiyonu Erzurum'dan!..

Cirit şampiyonu Erzurum'dan!..
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile Elbistan Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk defa organize edilen Türkiye şampiyonası A Grubu Cirit müsabakalarında şampiyon belli oldu.

Erzurum Ajans-Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile Elbistan Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk defa organize edilen Türkiye şampiyonası A Grubu Cirit müsabakalarında şampiyon belli oldu.

Final maçında Sivas Atlı Spor Kulübünü 10 puan farkla yenen Erzurum'dan Ejder Atlı Spor Kulübü şampiyon oldu. Cuma günü başlayan ve 3 gün süren Cirit müsabakaları birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Erzurum Yeni Atlı Spor Kulübü, Sivas Atlı Spor Kulübü, Ejder Atlı Spor Kulübü ve Kars Atlı Spor Kulübünün mücadele ettiği Cirit müsabakalarını Sivas Atlı Spor Kulübü ikinci, Erzurum Yeni Atlı Spor Kulübü üçüncü olarak tamamladı.

Cirit maçlarının ardından kupa seremonisi düzenlendi. Seremonide Erzurum'dan Ejder Spor Kulübü'nün şampiyonluk kupasını Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, İkinci Sivas Atlı Spor Kulübü'nün kupasını Belediye Başkanı Durmuş Küçük takdim etti.

Törende ayrıca Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Bahattin Örs, organizasyonda emeği geçenlere Erzurum yöresine ait Oltu tesbihi hediye etti. Cirit müsabakalarını izlemeye gelen çok sayıda Elbistanlı vatandaş, final maçı sonrasında katılan kulüpleri ayakta alkışladı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.