Bölge Haber Girişi : 26 Eylül 2011 17:46

Cirit'te dostluk maçı!..

Cirit'te dostluk maçı!..
Ciritte sezonun kapanış maçı niteliğindeki dostluk maçı Akıncılar Atlı Cirit Takımı ile Ilıca Termal Atlı Cirit takımları arasında oynandı.

Erzurum Ajans-Ciritte sezonun kapanış maçı niteliğindeki dostluk maçı Akıncılar Atlı Cirit Takımı ile Ilıca Termal Atlı Cirit takımları arasında oynandı. Maçın devre arasında B Grubunu şampiyon bitiren Akıncılar Atlı Cirit takımına şampiyonluk plaketi verilirken, en sportmen ödülü de Yakup Kocaman’a gitti.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalli Lig Cirit Müsabakaları A Grubu’nda Erzurum Atlıspor, B Grubu’nda da Ilıca Akıncılar Atlı Cirit takımlarının şampiyonluğu ile sona ermişti. Bu iki takım Türkiye finalleri öncesinde yapılacak olan Atlı Cirit Müsabakalarında Erzurum’u temsil edecek. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan grup maçlarına iddialı bir şekilde hazırlanan Erzurum takımları şampiyonluğu hedeflerken, çalışmalarını da yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de hafta sonu, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Cirit Oyun Sahası’nda Ilıca Termal Atlı Cirit Takımı ile Ilıca Akıncılar Atlı Cirit takımları arasında dostluk müsabakası düzenledi. İki cirit takımı dostluk gösteri maçında karşı karşıya geldi. Müsabakayı Mülkiye Baş Müfettişlerinin yanı sıra Vali Yardımcısı Özgür Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürleri Memduh Ceyhan, Hüdaverdi Uğur, ilçe müdürleri Suat Yılmaz, Köksal Kaçmaz, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu yöneticileri ve çok sayıda ciritsever izledi.

AKINCILAR’A ŞAMPİYONLUK PLAKETİ

Dün düzenlenen cirit dostluk müsabakasının devre arasında bu sezon Mahalli Lig Cirit Maçlarında B Grubu’nda şampiyon olan Ilıca Akıncılar Atlı Cirit takımına şampiyonluk plaketi verildi. Şampiyonluk plaketini alan kulüp başkanı Atilla Gezmiş, hedeflerinin iki yıl önce elde ettikleri Türkiye şampiyonluğunu yeniden kazanmak olduğunu belirterek, bunun için çalıştıklarını söyledi.

Bu arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bu yıl bir ilke daha imza atarak, hakemlerin ve gözlemcilerin raporları doğrultusunda en sportmen ciritçiyi de belirledi. Ilıca Atlı Spor’dan Yakup Kocaman, fair play ödülünü Vali Yardımcısı Özgür Aslan’dan aldı. Genç ciritçi böylesi bir ödülü aldığı için gururlu olduğunu belirterek, bundan sonra da sportmenliği ve centilmenliği elinden bırakmayacağını söyledi. Ilıca Termal Atlı Cirit takımına da katılım plaketi verildi. Ödülü Kulüp Başkanı Erdal Kartal aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.