Bölge Haber Girişi : 29 Aralık 2009 00:42

Dadaşların Ege'deki başkanı değişmedi!..

Dadaşların Ege'deki başkanı değişmedi!..
Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Fedarasyonu'nun Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda 360 üst kurul delegesinin katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul'da Muzaffer Okumuş tekrar genel başkan se

Erzurum Ajans-Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu'nun 3. olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda tek listeyle genel başkanlığa aday olan Muzaffer Okumuş tekrar genel başkan seçildi.

Federasyonun 3. Genel Kurul toplantısı, Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda 360 üst kurul delegesinin katılımıyla yapıldı. Genel kurulda iki dönemdir Federasyon Genel Başkanlığı görevini yürüten Muzaffer Okumuş, yapılan oylamada yeniden genel başkanlığa seçildi. Seçimlerin ardından konuşan Okumuş, "Üç yıllığına bu göreve seçildik. İyi bir ekip oluşturduk. Bu konuda yıllardır deneyimimiz ve tecrübemiz var. Aslında ben bu dönem yorulduğum için bırakmayı düşünüyordum ancak arkadaşlarımın ısrarı sonucu yeniden göreve talip oldum." dedi.

Bu döneim yönetim kuruluna 5 bayan üye aldıklarını da fade eden başkan Okumuş, "Ege Bölgesi'nde hem dernek, hem delege sayımız giderek artıyor. Her geçen gün büyüyen bir federasyonuz. Her meslek grubundan, her siyasi görüşten arkadaşımız var. Hepimiz Erzurum ve Türkiye sevdasında birleşiyoruz" diye konuştu. (Taner KILIÇ-İzmir)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.