Erzurum Haber Girişi : 02 Mayıs 2013 20:18

Diş Hekimi Şeref Gündoğdu vefat etti

Diş Hekimi Şeref Gündoğdu vefat etti
Erzurum'da tanınan simalardan olan Diş Hekimi Şeref Gündoğdu vefat etti.
Erzurumajans-Erzurum'un tanınan simalardan olan  SSK Hastanesi'nin  gülen yüzü Diş Hekimi Şeref Gündoğdu vefat etti.

Uzun yıllar SSK ve daha sonra Palandöken Hastanesi'nde Diş Hekimi ve Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan, hasta-doktor ilişkileri mükemmel olan ve özellikle hastaları tarafından çok sevilen Şeref Gündoğdu geçirdiği kalp krizi sonucu  önceki gün hayata veda etti.

Geçtiğimiz yıl yaş haddinden emekliye ayrılan Palandöken Hastanesi'nin sevilen doktoru Diş Hekimi Şeref Gündoğdu evli ve 2 çocuk babasıydı.

Dün  Gürcükapı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından  toprağa verilen Gündoğdu'nun bu ani ölümü  Erzurum'da her kesim tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.

Erzurumajans ailesi olarak merhuma Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. (Fotoğraf: Cem Bakırcı Arşivi)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mevlüt Arık 01 Ocak 1970 02:00

    mekanı cennet olsun....güzel , hoşgörülü bir erzurum sevdalısıydı...doktor şeref gündoğdu....

  • süleyman ak 01 Ocak 1970 02:00

    Yaa Sevgili Cem...Bu ne kadar güzel bir resim. Salih hocamla güzel çekmişsin güzel insan Cem Bakırcı...erzurumajans paylaşım için teşekkürler. Şeref hoca herkesin gönül adamıydı....