Spor Haber Girişi : 06 Nisan 2015 12:41

Durmak yok kayağa devam...

Durmak yok kayağa devam...
Dün Konaklı'da kayak yapan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Türkiye'de kayak sezonu bitti diyenlerin yanıldığını söyledi. Vali Altıparmak, kayakseverleri Konaklı'ya davet etti.
Erzurumajans-Dünyanın sayısı kayak merkezleri arasında bulunan Konaklı'da kayak sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Nisan ayında sadece Erzurum'da kayak ve snowboard yapma imkânı olduğunu belirten Vali Ahmet Altıparmak, sadece Erzurum değil, tüm yurttaki kayakseverleri Erzurum'a beklediklerini söyledi. Konaklı'da kayak için her şeyin elverişli olduğunu da ifade eden Altıparmak, "Kış boyunca belki göremeyeceğimiz  güzel pistler var. Kar şu anda tam kayma kıvamında, ne buz ne de bozulmuş durumda"dedi.

Hem Erzurumlular hem çevre iller hem de Türkiye'de hala kayak yapılır mı diye endişe edenler olduğunu da söyleyen Vali Altıparmak, "Erzurumlular'ın buraya gelmesi için servisler devam ediyor. Herkes bu fırsatı iyi değerlendirmeli. Tüm pistlerimiz açık. Ve pistler gerçekten muhteşem. Hava şartları sezonun Nisan ayı sonuna kadar devam edeceğini gösteriyor"diye konuştu. Dün gün boyu kayak yapan Vali Altıparmak'a Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'te eşlik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • 123 01 Ocak 1970 02:00

    çok şık bir fotoğraf.aynı görüntüyü dağ mahallesi,mahallebaşı,gavurboğan,karayolları,cumhuriyet caddesi,kavak mahallesi,gürcükapı,tebrikapı,yoncalık mahallesinde de vermek gerek ,ama oralar fotoğrafın şıklığını bozar mı ne:):):)