Bölge Haber Girişi : 14 Temmuz 2011 00:08

Eğitim Gücü'nün büyük başarısı!..

Eğitim Gücü'nün büyük başarısı!..
Rize'de yapılan Kulüplerarası U-13 Yaş Ligi Grup Maçlarında Erzurum'u temsil eden Eğitim Gücü tur atlayarak yarı finallere yükselmeyi başardı.

Erzurum Ajans-Rize’de yapılan Kulüplerarası U-13 Yaş Ligi Grup Maçlarında Erzurum’u temsil eden Eğitim Gücü tur atlayarak yarı finallere yükselmeyi başardı.

Erzurum’u Rize’de yapılan U-13 Ligi Grup Finallerinde temsil eden Eğitim Gücü Futbol takımı, önemli bir başarıya imza atarak Yarı Finallere yükseldi. Antrenörler Alparslan Topçu, Levent Çakmur ve Fatih Kula yönetiminde Rize’de yapılan Grup Birinciliği maçlarına katılan Erzurum ekibi Giresun ve Trabzon mçlarını kazanarak yarı finalle yükselmeyi garantiledi. Mavi-beyazlılar, formalite maçında ise yedek ağırlıklı çıktığı kadro ile Bayburt’a 1-0 mağlup oldu. İki galibiyet bir mağlubiyet alan Erzurum ekibi, Rize’de Grup birincisi olalarak Yarı Finallere yükselme başarısını gösterdi.

GOLLER OSMAN VE VEDAT’TAN

Eğitim Gücü, Rize’deki ilk maçında Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini beşleyen Erzurum ekibi sahadan 5-0 galip ayrıldı. Eğitim Gücü’nde bu maçta 3 gol atan Osman Hat-trick yaptı ve maçın yıldızı oldu. İki gol ise Vedat’tan geldi.
Eğitim Gücü ikinci maçında Trabzonspor ile karşılaştı. Zorlu maçı da Osman’ın attığı golle 1-0 kazanan Eğitim Gücü formalite maçında ise Bayburt’a 1-0 mağlup oldu. Mavi-beyazlılar elde ettikleri iki galibiyetle gruptan çıkarak Türkiye Yarı Finallerine yükselmeyi başardı. Mavi-beyazlıları, Rize’de başarıya götüren teknik adamlar Alparslan Topçu, Levent Çakmur ve Fatih Kula, Türkiye Yarı Finallerini de geçerek adlarını finale yazdıracaklarını söylediler. Başarılı çalıştırıcılar, “Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu Kupasını Erzurum’a getirmektir. Bunu başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.