Ekonomi Haber Girişi : 29 Haziran 2016 19:29

ERGİM'den Ramazan yardımı

ERGİM'den Ramazan yardımı
Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) tarafından ihtiyaç sahiplerine gıda ve erzak yardımı yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) tarafından ihtiyaç sahiplerine gıda ve erzak yardımı yapıldı. 

Kolilerle hazırlanan yardım paketleri yardıma muhtaç ailelere götürülürken ayrıca belirli okullara da yardım paketleri götürülerek ulaşılamayan ihtiyaç sahibi ailelere de ulaşıldı. 

ERGİM Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirterek ihtiyaç sahibi herkese ulaşarak yardımların yapılacağını belirtti. ERGİM'in amacının Erzurum'a hizmet olduğunu belirten Çakır, yaklaşan Ramazan Bayramında da dar gelirli ailelere bayramlık üst-baş hediye edeceklerini söyledi.

0 ila 26 yaş aralığında olan vatandaşlara elbise hazırladıklarını belirten Çakır "Sürekli bir hizmet gayesi içinde olacağız. Bunu hem her Ramazan ayında hem de belirli zaman dilimlerinde ERGİM olarak yapmaya gayret edeceğiz. Ramazan'ın anlamı da budur zaten. Yardımları ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine götürdük. Tabi ulaşamadığımız evler, aileler de var. Bunun için bazı okullara yardım paketlerimizden bırakarak, okuldaki görevlilerin tespit ettiği yardıma muhtaç kişilere ulaştırıldı. Bundan başka, Ramazan Bayramında kendisine yeni elbise alamayan çocuk ve gençlere elbise yardımı yapacağız. Bu vesileyle önümüzdeki mübarek Ramazan Bayramı'nın da tüm Türk İslam âlemine hayırlı olmasını temenni ederim." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.