Spor Haber Girişi : 13 Şubat 2012 17:55

Erzurum BBS taraftarlar grubu isyan etti

Erzurum BBS taraftarlar grubu isyan etti
Büyükşehir belediyespor taraftarlar grubu yaptığı yazılı açıklamada alınan başarısız sonuçların yönetim tarafından kendilerine mal edildiğini iddia ettiler. T
Erzurum Ajans-Büyükşehir belediyespor taraftarlar grubu yaptığı yazılı açıklamada alınan başarısız sonuçların yönetim tarafından kendilerine mal edildiğini iddia ettiler. Taraftarlar ayrıca, mevcut dernek binasının bir takım vaatlerde bulunularak tasfiye edildiğini ancak bu vaatlerin hiç birinin yerine getirilmediğini de söylediler.

Bize verilen vaatlerin hepsi boş çıktı

Erzurum Büyükşehir Belediyespor taraftarlar grubu takımın kötü gidişatının yanı sıra kendilerine bulunulan bir çok vaadin yerine geriilmediğini iddia ederek isyan ettiler Kulüp yönetiminin alınan her başarısız sonu taraftarlara maletmesinin kendilerini üzdüğünü belirten taraftar “Birliğin olması gerektiğini her platformda söyleyen bizler bazı şahısların şahsi menfaatleri dolayısıyla bu takıma taraftar dahil kimsenin yaklaştırılmadığını düşünüyoruz”dediler.

Dadaşlar Grubu’nun yaptığı yazılı açıklamalarda şu ifadelere yer verildi

“Şehrimizi futbol noktasında profesyonel olarak temsil eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un almış olduğu başarısız sonuçlar ve yönetimin taraftara karşı almış olduğu tavır noktasında,bu tavrın ilerleyen zamanlarda vicdani bir kanamaya dönüşmemesi için,bu konuyla ilgili kamoyunu bilgilendirmeyi tarihi bir sorumluluk olarak görüyoruz. susmayı kendimize yakıştıramadığımız gibi,bu renklere gönül vermiş kadir şinas hemşehrilerimizinde bizim şahsımızda eksi kırk derecelerde gelip takımı yanlız bırakmama adına göstermiş oldukları bağlıklarının bir sömürü olarak kulanılmasına gönlümüz asla razı olamazdı.Aşağıda ismini zikredeceğimiz kişilerin şahsi çıkar,ikbal peşinde koştuklarını zaman içerisinde keşfetmiş bulunuyoruz,bu coğrafyanın saf gönüllü mahsum insanlarının,dadaşların bu oyuna daha fazla alet olmalarına gönlümüz razı değildir.Artık bu çirkin oyunada bir son verme zamanı gelmiştir. Taraftarlar Grubu olarak,gah kendi sahamızda gah deplasmanda olan müsabakalarımızda sadece kendi imkanlarımızla gitmemize rağmen yönetim tarafından bu konuda bırakın destek olmayı,Padişahım çok yaşa.! demediğimizden dolayı da sürekli eleştiriye maruz kalıp hedef tahtasına oturtuluyoruz ve takımın başarısızlığının sorumlusu bizler olarak gösteriliyoruz.

Mevcut dernek binamızın bir takım vaatlerde bulunularak tasfiye edilmeside hem bizi hemde taraftarlarımızı derinden üzdü,ancak gelinen noktada vaatlerin hepsi boş çıktı.Erzurumda önemli bir sivil toplum örgütünün bu yalan dolan dolu vaatlerle kapatılmasına neden olundu.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor yönetiminin Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler sayın kulüp başkanı Mehmet Aydın ve yanındaki 5 yöneticiden oluştuğunu tüm spor kamuoyu biliyor.Bu şehrin paralarıyla oluşturulmuş bir takımın tüm Erzurumun takımı olduğu noktasında herkesin aynı fikirde olduğunu düşünüyoruz.Madem bu takım bizim paralarımızla oluşturulmuş, manevi desteğide vermemiz gerektiğini biz taraftarlar düşünürken yukarıda sıraladığımız isimlerin taraftarı neden sahiplenmek yerine dışlama politikası ürettiğinide sormadan geçemiyoruz.Tüm imkanların had safhada olduğu bir kulüpte işlerin bu kadar ters gitmesini hangi sebep ile bağlayacağımız noktasında ihtilafa düşmüş olup şahısların takım üzerinden kendi kategorilerinde menfaatmi sağlıyorlar sorusuda aklımıza gelmiyor değil,ancak ve ancak şu unutulmamalıdır ki her ne kadar ismi kurumsal olsa bile bu takım Erzurumumuzun güzide bir takımı olup bizim verdiğimiz su emlak vergisi çevre temizlik vergisi .v.s gibi paralarla kurulup ayakta duruyor olması mantığı ile bizimdir ve bizim kalacaktır.Şahısların kendi çıkarları ile ilişkilendirmelerine asla ve asla izin verilmeyecektir.Kulüpte kaç yöneticinin olduğunu ve kaçının görevini faal olarak yerine getirdiğini buradan kulüp başkanına soruyoruz... Tamamının neden faal olmadığını hangi sebeplerden dolayı kulüpten uzaklaştığının cevabını bekliyoruz...Bir memleketin hem de siyasi iktidarda bulunan bir belediye takımının hemde maddi imkanların had safhada olduğu tüm imkanların bol bol kullanıldığı bir takıma neden yönetici bulunamıyor neden kimse bu işe yakın olmuyor.. Sebep ne hangi faktör yada kişiler buna engel oluyor yada hangi rant düşünülerek yaklaştırılmıyor sorularını da soruyoruz ..

Bu memleketin sahipsizliğinin nedeninin şahıslar olduğunun altını çizmiştik ,işte birliğin olması gerektiğini her platformda söyleyen bizler bazı şahısların şahsi menfaatleri dolayısıyla bu takıma taraftar dahil kimsenin yaklaştırılmadığını düşünüyoruz. Herkes imkanları kendi keyfleri doğrultusunda kulanıyor olup yapılan yanlış transferler boşa harcanan paralara ses çıkarmıyorlar.

Bu menfaat savaşına bir son verilip şehrin takımla bütünleştirilmesi noktasında hareket eden biz taraftarlara destek verilip şehrimizin tek profesyonel takımı olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor takımını halk ile kucaklamalıdırlar”.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mustafa sarı 01 Ocak 1970 02:00

    kulübü bu duruma düşürenler utansın