Ekonomi Haber Girişi : 04 Ekim 2012 00:51

Erzurum ilk seferde çakıldı

Erzurum ilk seferde çakıldı
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın da katılımıyla 22 Haziran?da başlatılan Erzurum-Tebriz uçak seferleri, sessiz sedasız sona erdirildi.
Erzurum Ajans-(Özel Haber)-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağı'In da katılımıyla 22 Haziran'da başlatılan Erzurum-Tebriz uçak seferleri, sessiz sedasız sona erdirildi. Anadolu Jet'in Cuma ve Pazartesi günleri yapılacağını duyurduğu seferlerin 'ilgi olmaması!' yüzünden durdurulduğu öğrenildi. 

Haziran ayındaki İlk seferin ardından Anadolu Jet'in bir sefer daha yaptığı ancak daha sonra yolcu bulunamayan kurumun Erzurum-Tebriz  seferlerini kaldırıldığı bildirildi. Büyükşehir Belediyesi'nin 'kardeş şehir' ilan ettiği Tebriz'e yapılacak uçak seferlerinin her iki kentin ekonomisine ciddi katkı yapacağı savunulmuş ve tereddütte olan THY yönetimine de,''merak etmeyin, uçakları doldururuz'' garantisi verilmişti. 

Erzurum ve Tebriz iş dünyasının büyük önem verdiği uçak seferlerinin çok kısa sürede kaldırılması, her iki kentte de büyük hayal kırıklığına neden oldu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • hüseyin 01 Ocak 1970 02:00

    büyükşehir belediyesi uçakları nasıl doldurmayı düşünüyormuşda garanti vermiş? sen önce aç insanları doyur ondan sonra uçakları doldur

  • kara dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    sayın başkanın gündem yaratacak başka saçmasapan bişeyler bulması gerekti şimdi..