Erzurum Haber Girişi : 25 Nisan 2016 16:20

Erzurum Kent konseyi'nden kahramanlara sevgi paketi

Erzurum Kent konseyi'nden kahramanlara sevgi paketi
Erzurum Kent Konseyi, terörle mücadelede görev yapan kahraman mehmetçik ve emniyet mensuplarına sevgi paketi gönderdi.
Erzurumajans-Erzurum Kent Konseyi, terörle mücadelede görev yapan kahraman mehmetçik ve emniyet mensuplarına sevgi paketi gönderdi. 

Kurulduğu günden bu yana şehrin fikir ve proje hayatına önemli katkılar sağlayan Kent Konseyi, Nusaybin ve Yüksekova'da canları pahasına terörle mücadeleyi sürdüren asker ve emniyet mensuplarına manevi destek olmak için harekete geçti. Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, içerisinde kuru yemiş, çikolata, lokum, Erzurum ketesi, diş macunu, fırça, çorap, havlu ve seccade bulunan sevgi paketlerini Erzurum İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Hareket Şube Müdürlüğüne teslim etti. 

Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt, sevgi paketleriyle ilgili olarak "Serhatlar kentinin terörle mücadelenin kahramanlarının her daim yanında olduğunu göstermek adına güvenlik güçlerimize sevgi paketi hazırladık. Kahramanlarımızın yaptığının yanında bizimki sadece okyanusta bir damladır. Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğü, ezan, bayrak ve aziz vatanımız için gözünü biran bile kırpmadan canını seve seve feda edecek manevi şuura sahip kahramanlarımız milletimizin övünç kaynağıdır. Hak ve vatan davasında şehadet şerbetini içen şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Allah, iç güvenlik harekatında görev yapan asker ve polislerimizi her daim muzaffer eylesin"diye konuştu.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.