Erzurum Haber Girişi : 25 Ağustos 2014 12:16

Erzurum OBM'de veda yemeği

Erzurum OBM'de veda yemeği
Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmelik kapsamında uygulanan rotasyon sebebiyle tayin olan personele Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde veda yemeği düzenlendi.
Erzurumajans-Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmelik kapsamında uygulanan rotasyon sebebiyle tayin olan personele Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine, Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner, 8. Doğa Koruma ve Bölge Milli Parklar Bölge Müdürü Ahmet Akkiprik, Orman Bölge Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Recep Ateş, Hasan Büyük, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve personel katıldı.

Erzurum Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner, "Bu gün burada uzun yıllar Erzurum'da teşkilatımıza hizmet etmiş çok değerli meslektaşlarımıza aramızdan ayrılmaları sebebiyle bir veda yemeği düzenledik. Genel Müdürlüğümüzün uygulamaya koyduğu rotasyonla birçok arkadaşımız teşkilatımızın başka yerlerinde görev yapacaklar. Hepimizde bir burukluk bir hüzün var ama her şeyde bir hayır vardır bu bir hizmettir birileri gidecek birileri gelecek bence önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Tayini çıkan arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diler aileleriyle mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirmelerini diliyoruz." şeklinde konuştu.

Veda yemeğinin ardından tayini çıkan personele günün hatırasına plaket ve hediyeler verildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.