Erzurum Haber Girişi : 19 Şubat 2014 12:15

Erzurum OBM'de jika toplantısı

Erzurum OBM'de jika toplantısı
Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 2013 yılında yapılan çalışmalar ve 2014 yılında yapılacak uygulamalar ve projeler değerlendirildi.
Erzurumajans-Orman Genel Müdürlüğü Koordinatörlüğünde yürütülen Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 2013 yılında yapılan çalışmalar ve 2014 yılında yapılacak uygulamalar ve projeler değerlendirildi.

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Yaşar Öztaş Eğitim Merkezi'nde yapılan toplantıya, Toprak Muhafaza ve Havza Islahı Dairesi Başkan Yardımcısı Hanifi Akbıyık, Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Ergüven Orman Bölge Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Toplantıda 2013 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin ardından proje kapsamında 2014 yılında yapılacak olan projeler değerlendirildi. 2013 yılındaki çalışmalardaki sıkıntılar ele alınarak 2014 yılında aynı sıkıntıların olmaması için gerekli tedbirlerin alınması öngörüldü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.