Bölge Haber Girişi : 29 Mart 2010 18:49

Erzurum Palandöken boksörleri milli kampta!

Erzurum Palandöken boksörleri milli kampta!
Palandöken Belediyespor Boks takımı boksörlerinden Muhammet Buğra Atmaca ile Muhammed Sertaç Alihanoğlu Erzurum da yapılacak olan Milli takımın hazırlık kampına davet edildi.

Erzurum Ajans-Palandöken Belediyespor Boks takımı boksörlerinden Muhammet Buğra Atmaca ile Muhammed Sertaç Alihanoğlu Erzurum da yapılacak olan Milli takımın hazırlık kampına davet edildi.
26 Mart tarihinde Erzurum ilinde başlayan boks milli takım hazırlık kampı 14 gün sürecek. Milli takım kampına Erzurumlu olan ve Palandöken belediye spor kulübü boks takımının altın yumrukları sayılan 50 Kilodaki Muhammed Buğra Atmaca ile 57 kiloda Muhammed Sertaç Alihanoğlu milli takım kampına dahil edildi. Türkiye Boks Federasyonu tarafından kampa davet edilen ve milli boksör olma şerefini yaşayan genç boksörler milli takım kampında iyi çalışarak milli forma altında ellerinden gelen başarı göstereceklerini belirtti.
Milli takım Antrenörü ve Palandöken Belediyespor boks takımı Antrenörü Gürkan Sönmez Milli takıma gönderilen iki genç boksörün çok çalıştıklarını kendilerinin iyi çalışarak milli takıma kadar davet edildiklerini belirtti. Antrenör Sönmez “ Palandöken Belediye spor boks takımı antrenörlerinden Erol Çavuşoğlu ili birlikte boksörlerimize elimizden gelen tüm her şeyi öğretmeye ve iyi bir çalışma ortamı hazırlamaya gayret ediyoruz. Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar ile Kulüp başkanımız Zafer Bülent Engine de çok teşekkür ediyorum. Bizlere tüm gereken kolaylıkları sağlayıp desteklerini hiçbir zaman esirgemiyorlar. Bizlerde bize güvenip her türlü desteği sağlayan başta başkanlarımız olmak üzere herkese layık olmaya ve güvenlerini boşa çıkarmamaya gayret ve özen gösteriyoruz. Öz verili çalışmalarımızın da elbet ki karşılığını Milli takıma gönderdiğimiz iki altın yumruğumuz olan boksör kardeşlerimizle aldığımıza inanıyorum. Ayrıca Türkiye Boks Federasyonu başkanı seçilen Eyüp Gözgeç başkanımıza da yeni görevinde başarılar diyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum “dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.