Bölge Haber Girişi : 29 Ocak 2011 00:26

Erzurum Şampiyonu büyüledi!..

Erzurum Şampiyonu büyüledi!..
25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Serbest Stil Kayak'ta tümsek kayağı kategorisinde bayanlarda ipi göğüsleyen Kazak Darya Rybalova Erzurum'daki tesislerin mükemmel olduğunu söyledi.

Erzurum Ajans-25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Serbest Stil Kayak'ta tümsek kayağı kategorisinde bayanlarda ipi göğüsleyen Kazak Darya Rybalova Erzurum'daki tesislerin mükemmel olduğunu söyledi.

25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın ikinci gününde sporcular becerilerini sergilemeyi sürdürüyor. Serbest Stil Kayağı erkek-bayan tümsek kayağı kategorisinde 6 rakibini geride bırakan Darya Rybalova, 3 yıl gibi kısa bir zamanda yapılan tesislerin muhteşem olduğunu söyledi. Kar ve pist kalitesiyle dünyanın en iyi kayak merkezi arasında yer alan Palandöken\'de yarışmaktan büyük bir keyif aldığını söyleyen Rybalova, hedefinin Rusya Soçi'deki Kış Olimpiyatları'nda altın madalya kazanmak olduğunu söyledi. Soçi'deki Olimpiyatlara Erzurum\'da hazırlanacağını anlatan Kazak sporcu Serbest Stil Tümsek Kayağı dalında elde ettiği Avrupa ikinciliğinin ardından Soçi'den de madalyayla ayrılacağını söyledi.

Universiade 2011'de yarışmanın kendisi için hem bir onur hem de Kış Olimpiyatları\'na iyi bir hazırlık anlamına geldiğini kaydeden Ryabalova altın madalya kazandığı yarışma sonrasında, Erzurum'un tesis anlamında kendisini çok etkilediğini söyledi.

Universiade sonrası kamp programını Erzurum'da sürdürmeyi planlayan Ryabalova; "Erzurum kış sporları için gerçekten çok uygun bir yer. Daha önce sadece duyduğum ancak, geldikten sonra gördüğüm, Erzurum\'un kış sporları için adeta biçilmiş kaftan olduğu. Antrenörümle de konuştum, eğer bir aksilik olmazsa, Universiade sonrası uzun soluklu bir kamp programı uygulayacağım. Bu da Erzurum'da gerçekleşecek" dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.