Erzurum Haber Girişi : 30 Ekim 2015 13:31

Erzurum'da Cumhuriyet resepsiyonu

Erzurum'da Cumhuriyet resepsiyonu
Erzurum Valiliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Erzurum Valiliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıl dönümünde Erzurum Valiliği tarafından Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Polat Renaissance Otel'de düzenlenen geleneksel Cumhuriyet Resepsiyonu, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Resepsiyona Vali Ahmet Altıparmak, 9'ncu Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, vali yardımcıları, ilçe belediye başkanları, askeri erkan ve emniyet personeli, oda başkanları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Vali Ahmet Altıparmak, "Bugün Cumhuriyetin sahiplenildiği bir gün. Cumhuriyetimizi koruyacak kollayacak bu milletin bugünde hep beraber bu günü sevgiyle, coşkuyla ve heyecanla kutlaması, hem bu millete cumhuriyeti emanet edenlere şükranını ifade etmesi hem de bu günü coşkuyla kutlaması bizim içinde büyük mutluluk." dedi.

Resepsiyon, Cumhuriyet pastasının kesilmesiyle sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.