Bölge Haber Girişi : 22 Eylül 2011 14:11

Erzurum'da bilişim akademisi kuruluyor!..

Erzurum'da bilişim akademisi kuruluyor!..
Microsoft Erzururm'da 'Bilişim Akademisi' açıyor.

Erzurum Ajans-Microsoft Erzururm'da 'Bilişim Akademisi' açıyor. Kentte kurulması planlanan bilişim akademisi için Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, Microsoft'un Türkiye’nin Eğitim ve Sosyal Sorumluluk Programlarından sorumlu üst düzey yöneticisi Erdem Erkul ile birlikte Erzurum’a gelerek bir takım gezi ve incelemelerde bulunuldu.

Erzurum’a yapılması planlanan bilişim akademisi için bir takım gezi ve incelemelerde bulunan milletvekili Cengiz Yavilioğlu ve sosyal sorumluluk programlarından sorumlu Erdem Erkul valiliği ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Mehmet Gök’ü makamında ziyaret eden Yavilioğlu ve Erkul, proje hakkında bilgiler vererek kurulacak olan bilişim akademisi, yazılım ve WEB tasarım eğitimleri, sanayi, ticaret ve esnaf odalarını ihtiyaçlarını dikkate alan yazılım programları, eğitimleri ve sivil toplum kuruluşlarına yazılım bağışları yapılacağı dile getirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.