Erzurum Haber Girişi : 05 Aralık 2012 13:15

Erzurum'da cinsel istismara 3 tutuklama

Erzurum'da cinsel istismara 3 tutuklama
Erzurum'da cinsel istismardan 3 kişi tutuklanırken 5 kişi denitimli serbestlik uygulaması kararı ile serbest bırakıldı.
Erzurumajans-Cem BAKIRCI'nın haberi-Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından sürdürülen 'örgüt kapsamlı cinsel istismar' olayı ile ilgili olarak dün akşam saatlerde nöbetçi mahkemeye çıkarılan 8 şüpheliden 3'ü hakkında ' cinsel istismar' suçundan tutuklanırken, 5 sanık ise  denetimli serbestlik uygulaması kararı ile serbest bırakıldı.

SORUŞTURMA DOSYASINDA 'GİZLİLİK' KARARI VAR...

Üniversite öğrencisi ve bazı mağazalarda çalışan H.Ş., (23), B.K. (24) ile K.N. (26) otomobil içinde cinsel istismara uğradıkları iddiası ile polise şikayette bulundular. H.Ş., (23), B.K. (24) ile K.N.'nın şikayeti üzerine polis, cinsel istismar iddiasıyla ilgili savcılık talimatıyla soruşturma başlattı. 3 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen aralarında esnaf ve özel sektör çalışanlarının da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.

CİNSEL İSTİSMAR SUÇUNDAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI..

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde sorguları tamamlanan 8 kişinin ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Soruşturma savcısının tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk ettiği  kişiden İ.A. V.Ö. ile Y.Y.  TCK 102-, 101-2 maddesi kapsamında 'cinsel istismar' suçlarından tutuklandı. Sorgusu tamamlanan 5 sanık hakkında ise tutuksuz yargılanmak üzere Denetimli Serbestlik kapsamında serbest bırakıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.