İlçeler Haber Girişi : 22 Kasım 2012 12:30

Erzurum'da eşine satırla saldırdı

Erzurum'da eşine satırla saldırdı
Erzurum’un Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde eşinden şiddet gören bir kadın, evden ayrılacağını söylemesine üzerine kocasının satırlı saldırısına uğradı.
Erzurumajans-Erzurum’un Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde eşinden şiddet gören bir kadın, evden ayrılacağını söylemesine üzerine kocasının satırlı saldırısına uğradı.

Edinilen bilgiye göre olay, Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde meydana geldi. Eşi F.E.’nin kendisine şiddet uyguladığını öne süren S.R.E., bir süre önce mahkeme tarafından tedbir kararı verilerek kadın sığınma evinde kalmaya başladı. Bir hafta sonra sığınma evinden ayrılarak evine geri dönen S.R.E., aralarında yaşanan tartışma sonrası eşi F.E.’nin bıçaklı saldırısına uğradı. Bu sırada araya giren oğlu babasını güçlükle sakinleştirebildi.
S.R.E. eşinin şiddet uygulamasına devam etmesi üzerine kiralık ev tutarak evden ayrılmak istedi. Kocası F.E. ile yeniden tartışan S.R.E., bu kez de eşinin kendisine satırla saldırmak istediğini ve canını zor kurtardığını ileri sürerek polis merkezine başvurdu. Eşinin şikayeti üzerine koca F.E., polis tarafından gözaltına alındı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.