Bölge Haber Girişi : 19 Mart 2011 00:15

Erzurum'da jetgenç kampüs etkinlikleri!..

Erzurum'da jetgenç kampüs etkinlikleri!..
Erzurum'da Anadolu Jet ve ekonomi kulübü'nce Jetgenç kampüs etkinlikleri kapsamında Açılmamış kanatların büyüklüğü binilmez'isimli program düzenlendi.

Erzurum Ajans-Erzurum’da Anadolu Jet ve ekonomi kulübü’nce Jetgenç kampüs etkinlikleri kapsamında “Açılmamış kanatların büyüklüğü binilmez” isimli program düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi kültür merkezinde düzenlenen programda Fark et kendi imajını yarat, Kariyerinizi uçurmak elinizde ve iş işten geçmeden konularında katılımcılara bilgiler verildi.

Katılımcılara program öncesi Anadolu Jet hediye paketi verilirken, Anadolu Jet’i ve Jetgenç’i daha yakından tanıyabilme fırsatı sunuldu.

Programın açılış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Kulübü Başkanı Fatih Kırşanlı, “Erzurum Atatürk Üniversitesinde 1995 yılında Türkiye’deki en aktif öğrenci kulübü olma amacıyla yola çıkan ekonomi kulübü, geride bıraktığımız zaman diliminde birçok ilke imza atmış okul içerisindeki organizasyonlara öncülük etmiştir. Belki de göreve geldiğimizde 5 kişiyle başlayan şimdilerde tüm okula hitap eden bu serüven bu politika sayesinde adından sıkça söz ettiriyor. 2011 Kış oyunlarını geride bırakalı çok kısa bir süre oldu. Universiadenin en başta Ülkemize daha sonra Erzurum’a kazandırdıkları aşikar. Ülke adına kazanılan bu başarılarda gençler olarak yer almak için var gücümüzle çalıştığımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Atatürk Üniversitesi bünyesinde bulunan tüm öğrenci kulüpleri olarak el ele vermeli, bu başarının ucundan tutmalıyız diye düşünüyorum” dedi.

Programda sonunda çekilişle uçak bileti hediye edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.