Bölge Haber Girişi : 24 Aralık 2010 16:03

Erzurum'da kayaklı koşu heyecanı!..

Erzurum'da kayaklı koşu heyecanı!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kayak Federasyonu tarafından organize edilen Kayaklı Koşu İl Birinciliği Yarışları devam ediyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kayak Federasyonu tarafından organize edilen Kayaklı Koşu İl Birinciliği Yarışları devam ediyor. Klasik, serbest ve sprint yarışlarına Gençlikspor Kulübünden 24 sporcu katılırken, diğer kulüplerden yarışlara katılan olmadı. 3 gün sürecek olan yarışlar çocuklar, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan yarışların ilk gününde klasik yarışlar yapıldı. Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar ile antrenörler Mülkinaz Gündüz ile Evriye Baday nezaretinde yapılan yarışlar oldukça çekişmeli geçerken, sporcular dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.

Cemal Gürsel Spor Salonu’nun yanındaki Atatürk Üniversitesi Koşu Parkurunda yapılan Kayaklı Koşu İl Birinciliği müsabakaları 9 bayan, 15 erkek sporcu mücadele ediyor.

Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, üç gün sürecek olan yarışlarda dereceye giren sporcuların Erzurum’u etap yarışlarında temsil edeceğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.