Bölge Haber Girişi : 19 Temmuz 2011 00:02

Erzurum'da polis cinnet geçirdi!..

Erzurum'da polis cinnet geçirdi!..
Erzurum'da İran Konsolosluğu'nun güvenliğinde görevli polis memuru, amiri ile tartışınca sinirlerine hakim olamayıp tabancasına sarıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da İran Konsolosluğu'nun güvenliğinde görevli polis memuru, amiri ile tartışınca sinirlerine hakim olamayıp tabancasına sarıldı. Arkadaşları tarafından güçlükle ikna edilen polis memuru, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olay merkez Palandöken İlçesi'nde, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi karşısındaki İran İslam Cumhuriyeti Konsolosluğu güvenlik noktasında saat 17. 00'de meydana geldi. İddiaya göre, noktada görevli ve kimliği açıklanmayan polis memuru, amiri ile belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Bu sırada sinirlerine hakim olamayan polis memuru, tabancasını çekti. Arkadaşları tarafından ikna edilen polis memuru, bir süre gözyaşı döktü. Ambulansa bindirilen polis memuru önce hastaneye daha sonra da Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.