Magazin Haber Girişi : 07 Ekim 2012 18:00

Erzurum'da soluğu güzellik salonunda aldılar

Erzurum'da soluğu güzellik salonunda aldılar
Konser vermek için Erzurum'a gelen Türkiye'nin ilk bayan rock grubu olan Grup Kırmızı ekibi program öncesi kentte güzellik alanında hizmet veren Deniz Yıldızı Güzellik Salonunu ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Konser vermek için Erzurum'a gelen Türkiye'nin ilk bayan rock grubu olan Grup Kırmızı ekibi program öncesi kentte güzellik alanında hizmet veren Deniz Yıldızı Güzellik Salonunu ziyaret etti.

Yaklaşık 2 saat güzellik salonunda hizmet alan Grup Kırmızı ekibi İdil Çağatay, Aslı Polat, Ecem Otgucuoğlu ve Saba Arat sunulan hizmetten memnun olduklarını ifade ederek, "Erzurum'a konser vermek için geldik. Konser öncesi Deniz Yıldızı Güzellik Salonu ziyaret etmek istedik. Gerçekten çok güzel bir yer olmuş. Bu esnada sunulan hizmetlerden yararlanma fırsatı bulduk. Personel hakikaten alanında tecrübeli bize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı bütün personele teşekkür ediyoruz" diye konuştular.
Grup Kırmızı ekibi daha sonra güzellik salonu personeliyle hatıra fotoğrafı çektirerek salonundan ayrıldılar.

'GÜZELLİK ALANINDA SUNULAN HİZMETLERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLADIK'


Türkiye’nin ilk bayan rock grubu olan Grup Kırmızı ekibine Erzurum'da hizmet verdiklerini belirten Deniz Yıldızı Güzellik Salonu yönetimi Faruk Kafkas ve Mutlu Polat, "Salonumuz, geçtiğimiz aylarda alanında tecrübeli personel tarafından hizmet vermeye başladı. Bölgemize gelen bütün sanatçıların uğrak yeri olacak. Amacımız Doğu'da bir ilki başararak güzellik alanında sunulan bütün hizmetleri tek çatı altında toplamaktı. Salonumuzda cilt analizi ve cilt bakımı, solaryum, pasif jimnastik, ozon sauna, power plate, kavitasyon, kalıcı epilasyon, kuaför, manikür, pedikür ve saç bakımının yanı sıra güzellik alanında bütün hizmetleri vermekteyiz" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.