Erzurum Haber Girişi : 08 Mart 2014 18:13

Erzurum'da yılın annesine beyaz eşya

Erzurum'da yılın annesine beyaz eşya
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Küçükler ve eşi Ayşe Küçükler'in maddi durum çerçevesinde araştırmaları sonucu 'Yılın Annesi'ne buzdolabı, halı, fırın, yatak ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Küçükler ve eşi Ayşe Küçükler'in maddi durum çerçevesinde araştırmaları sonucu 'Yılın Annesi'ne buzdolabı, halı, fırın, yatak ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Hediyeler karşısında gözyaşlarını tutamayan 4 çocuk annesi olan Nejla Köseoğlu, "Belediyemiz tarafından yılın annesi seçildim. Bize fırın, buzdolabı, yatak, halı ve çeşitli hediyeler verildi. Kocam sebze satıcısı maddi durumumuz pek iyi değil. Böyle hediyeler almak çok mutlu etti bizi. Eşyalarımız eskimişti zaten. Başkanımız ve eşine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun onlardan. Tüm bayanlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun." şeklinde konuştu.

Başkan eşi Ayşe Küçükler aile ile bir müddet sohbet ettikten sonra evden ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.