Kültür-Sanat Haber Girişi : 19 Aralık 2012 15:50

Erzurum'dan Kahraman Tazeoğlu, geçti

Erzurum'dan Kahraman Tazeoğlu, geçti
Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Türkiye’nin son dönem önemli ismi radyo programcısı ve yazar Kahraman Tazeoğlu’nu Erzurumlu gençlerle buluşturdu.
Erzurumajans-Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Türkiye’nin son dönem önemli ismi radyo programcısı ve yazar Kahraman Tazeoğlu’nu Erzurumlu gençlerle buluşturdu.

Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi A Salonunda düzenlenen etkinlikte gösterisiyle izleyenleri büyüledi. Tazeoğlu, programın ardından kitaplarını imzaladı.
Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Rehber Genç ile ortaklaşa organize edilen Kahraman Tazeoğlu ile baş başa programı Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi A salonunda gerçekleştirildi. Çok sayıda izleyiciye hitap eden Kahraman Tazeoğlu, program sonrası kitaplarını da imzaladı. Şiir, performans ve imza günü etkinliğinde Kahraman Tazeoğlu’nun izleyicisi arasında Yakutiye Belediye Başkanı ve Yakutiye Kent Konseyi Başkanı Ali Korkut’ta vardı. Kahraman Tazeoğlu, kendi kitabını imzalayarak Ali Korkut’a hediye etti.

KAHRAMAN TAZEOĞLU KİMDİR?

Halen Radyo 7’de Mavi Ada Programını yapan Kahraman Tazeoğlu, kendi ifadesiyle “Bir yaz gecesi arkadaşının evinde balkon sohbeti yaparken arkadaşının annesi uykusundan uyandı ve “oğlum kapatın şu radyoyu da yatın artık” dedi. Halbuki radyo kapalıydı ve konuşan 19 yaşındaki genç Kahraman’dı...” biçiminde anlatıyor.

Şimdi Mavi Ada diye bir yerden şiirler seslendirerek gece bunalım oranını yükseltme çalışmalarını sürdüren Kahraman Tazeoğlu’nun “Seni İçimden Terk Ediyorum” “Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi” adli iki şiir kitabı var. Bu kitaplara bir de “Araz” adlı bir romanını ekledi. “Mavi Ada Mektupları” ve “Tutsak Mektuplar” adli iki derlemesini de listeye ekleyerek 5 kitaba ulaşan Tazeoğlu, gençlik arasında önemli bir izleyici kitlesine sahip. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.