Bölge Haber Girişi : 18 Ağustos 2011 21:14

Erzurum'un tenis ligi heyacanı!..

Erzurum'un tenis ligi heyacanı!..
Erzurum Teniste liglere katılıyor. Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın desteklerini arkasına alan Antrenörler Vahdet Alaeddinoğlu ile Yıldırım Gündoğdu, Teniste hedef büyüterek Erzurum tarihinde ilk kez teniste lige katılacaklar.

Erzurum Ajans-Erzurum Teniste liglere katılıyor. Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın desteklerini arkasına alan Antrenörler Vahdet Alaeddinoğlu ile Yıldırım Gündoğdu, Teniste hedef büyüterek Erzurum tarihinde ilk kez teniste lige katılacaklar.

Tenisçiler ayrıca 16 Yaş Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Teniste iddialı olduklarını belirten iki antrenör, önümüzdeki yıl ise teniste bütün yaş gruplarında liglerde mücadele edeceklerini belirtti.

Spor İl Müdürü Fatih Çintimar sayesinde Erzurum’un sporda her geçen gün markalaştığını ve marka değerinin arttığını belirten Tenis Antrenörleri Vahdet Alaeddinoğlu ile Yıldırım Gündoğdu, bu doğrultuda teniste de büyük değişimler ve büyük gelişimler yaşandığını kaydettiler. Alaeddinoğlu ve Gündoğdu, “Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar ve Spor Koordinatörümüz Ahmet Çelebi’nin tenise olan ilgisi ve desteği bizleri daha çok çalışmaya ve başarılı olmaya sevk etmiştir. Bize desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz, diye konuştular.

Vahdet Alaeddinoğlu ve Yıldırım Gündoğdu Tenise ilginin Erzurum’da adeta bir çığ gibi arttığını da belirterek, bu sporun en kısa süre içerinde Erzurum’da en iddialı spor dallarından biri olacağına da inandıklarını sözlerine eklediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.