Eğitim Haber Girişi : 07 Mayıs 2012 09:30

ETÜ'den bölgesel iş birliği

ETÜ'den bölgesel iş birliği
ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Üniversitenin 2012-2013 eğitim döneminde 5 bölümle hizmet vereceğini açıkladı.
Erzurum Ajans-ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Üniversitenin 2012-2013 eğitim döneminde 5 bölümle hizmet vereceğini açıkladı.
Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan Erzurum Teknik üniversitesi (ETÜ)ni ziyaret ederek, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı ile bölgesel çaplı yüksek öğretim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Yapılan ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı ETÜ’nün idari ve akademik çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. 2012-2013 döneminde Eğitim ve Öğretime 5 bölümle başlayacaklarını açıklayan Yaylalı , Erzurum Teknik Üniversitesi’ne tahsis edilen hava alanı yolu üzerindeki kampüs alanında, 6 bin 250 metrekarelik kapalı alanı olan, iki katlı çok amaçlı bina yapılarak yapılaşma noktasında önemli bir adım atacaklarını belirtti.
Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut Doğru ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İrfan Aslan, ETÜ’nün bölgede teknik düzeyde yüksek öğretim ihtiyacını karşılayacağını, üniversitenin bölgeye eğitim alanında yeni bir vizyon kazandıracağını belirterek, Rektör Yaylalı’ya başarı dilediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.