Spor Haber Girişi : 13 Nisan 2016 12:20

EYOWF 2117'ye Atasoy atandı

EYOWF 2117'ye Atasoy atandı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Erzurum'un ev sahipliğini yapacağı 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları (EYOWF) Genel Sekreterliği'ne Orhan Atasoy'u atadı.
Erzurumajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı, Erzurum'un ev sahipliğini yapacağı 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları (EYOWF) Genel Sekreterliği'ne Orhan Atasoy'u atadı. 

Erzurum'daki kısır çekişmeler nedeniyle genel koordinatörlük Ankara'dan bir isme kaldı.

Nihayet atandı 

Avrupa Olimpiyat Komitesi'nin (EOC) aylardır atanmasını istediği 2017 EYOWF Genel Koordinatörü'nün ismi nihayet belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Judo Federasyonu eski genel sekreteri Orhan Atasoy'u 2017 EYOWF Genel Sekreterliği'ne atadı. Pusula, geçtiğimiz Ocak ayında 'EYOWF Ültimatomu başlığıyla gündeme getirdiği haberde genel koordinatörlük için Ankara'dan bir ismin geleceğini duyurmuş ve zaman darlığı nedeniyle EOC'nin endişelerini dile getirmişti.

Pusula ne yazmıştı?

Pusula'nın 9 Ocak tarihli sayısında gündeme getirilen EYOWF hazırlıklarıyla ilgili olarak şu ifadeler yer almıştı. "Erzurum'da ki kısır çekişmeler nedeniyle EYOWF için henüz bir genel koordinatör atanmazken, Büyükşehir Belediyesi'nden bazı yetkililerin konuyla ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile görüştüğü ve belediyeden bir ismin genel koordinatör olarak atanmasını istedikleri öne sürüldü. Ancak Bakan Kılıç'ın Büyükşehir Belediyesi'nin bu talebine sıcak bakmadığı, genel koordinatörlüğe de Bakanlıktan bir ismi atayacağı iddia edildi."

Onur SAĞSÖZ/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.