İlçeler Haber Girişi : 20 Ağustos 2013 21:53

Flaş... O parka lojman yapılıyormuş!...

Flaş... O  parka lojman yapılıyormuş!...
Palandöken İlçesindeki Alvarlı Efe Parkı'nda yapılacak sağlık ocağı ve lojman inşaatı başladı. Ağaçlar söküldü. Uyarı levhaları dikildi..
Erzurumajans-Turhan BOZKURT'un haberi-Palandöken İlçesindeki Alvarlı Efe Parkı'nda yapılacak sağlık ocağı ve lojman inşaatı başladı.  Ağaçlar söküldü, uyarı levhaları dikildi.

Alvarlı Muhammed Lütfü Efendi Parkı'na sağlık ocağı yapılacağının ortaya çıkmasının ardından başlayan tartışma eski ve mevcut  belediye yönetimlerini karşı karşıya getirmişti.

İmara açılan parkta, inşaat başladı. Parkta kamuoyu sadece sağlık ocağı yapılacağını biliyordu. İnşaatın başlamasıyla birlikte dikilen levhalar, gizlenen bir gerçeği de ortaya çıkardı.

Parkta inşaat çalışması başlamadan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Bizden önceki belediye yönetiminin aldığı bir karar" diyerek kendini savunmuş, ardından Sağlık Müdürlüğü'nün yaptığı açıklama ile sessizliğe bürünmüştü.

Ancak, parkta yapılacak inşaatın ihalesini alan firmanın diktiği levhalara göre olayın bir başka boyutu daha gün yüzüne çıktı.  Parka sadece sağlık ocağı değil aynı zamanda sağlık çalışanları için lojmanlar da yapılacak.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • farketmez 01 Ocak 1970 02:00

    iyi okuyamamıssın okusaydın anlardın parkı satacan içine lojmanla beraber sağlık ocağı üstelik satanda belli değil.......önce sağlık sonra sağlık ocağı

  • ali 01 Ocak 1970 02:00

    ne kadar abartmayı seven toplumuz 13 adet ağaç sökülmüş aynı park içerisinde başka bir alana dikilmiş , 7 dönümlük alan içerisinde 800m2 inşaat alanı sağlık ocağından bahsediyoruz !!! herkesin eli ayağı tutmuyor malesef arabasıda yok kapısının önüne sağlık ocağı geliyor ne güzel diyeceğiniz yerde köstek olmaya devam...bravo Erzurum alkışlıyorum sizi