Bölge Haber Girişi : 04 Ağustos 2010 00:11

Gazilerden Öztürk'e teşekkür plaketi!..

Gazilerden  Öztürk'e teşekkür plaketi!..
Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkan Salih Mesci ve Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Çalışkan Vali Sebahattin Öztürk'ü ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.

Erzurum Ajans-Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkan Salih Mesci ve Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Çalışkan Vali Sebahattin Öztürk’ü ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.
Vali Sebahattin Öztürk’ten bu güne kadar büyük ölçüde maddi ve manevi destek gördüklerini söyleyen Denek Başkanı Salih Mesci, bu katkılarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Başkan Mesci bu sebeple Vali Öztürk’e bir palek takdim etmek istediklerini ifade etti.
Sosyal bir devlet olan Türkiye Cumhuriyetinin en önde gelen sorumluluklarından birisinin gazi ve şehit ailelerine sahip çıkmak olduğunu söyleyen Vali Sebahattin Öztürk ise, bu vatan için özveride bulunan, canını seve seve feda eden şehitlerin ailelerine ve gazilere her zaman sahip çıkacaklarını söyledi.
Vali Öztürk kendisine verilen plaketten dolayı memnuniyet duyduğunu da sözlerine ekledi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.