Eğitim Haber Girişi : 05 Aralık 2012 11:00

Gençlik merkezleri minik öğrencileri sevindirdi

Gençlik merkezleri minik öğrencileri sevindirdi
Erzurum’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri tarafından sınavlardan sonra toplanan kırtasiye malzemeleri Şehitler ve Halitpaşa İlköğretim Okulu’na dağıtıldı.
Erzurumajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü’nün uygulamaya koyduğu “Genç Dönüşüm” Projesi ve “Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma” sloganı kapsamında Erzurum’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri tarafından sınavlardan sonra toplanan kırtasiye malzemeleri Şehitler ve Halitpaşa İlköğretim Okulu’na dağıtıldı.

Erzurum’da bulunan Cadde Gençlik Merkezi, Gölbaşı Gençlik Merkezi ve Palandöken Gençlik Merkezi Müdürlüklerinde görev yapan Gençlik Liderleri, Atatürk Üniversitesi’nde hafta sonu yapılan ALES ve diğer sınavlarda sınav giriş noktalarına stantlar kurarak, sınavdan çıkan adaylardan kalem, silgi ve kalem açacağı topladı. Toplanan Kalem Silgi ve Kalem Traşlar Erzurum’da kırsal kesimde eğitim veren Şehitler İlköğretim Okulu ile Halitpaşa İlköğretim Okulu’na dağıtıldı. 3 binin üzerinde kurşun kalem, Bin 500 dolayında kalem traş ve 2 bin dolayında silgi Gençlik Merkezlerinden Sorumlu Şube Müdürü ve Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz yönetiminde öğrencilere dağıtıldı. Kırtasiye malzemesi yardım törenine Şehitler İlkörğretim Okulu Müdür Yardımcıları Ömer Durak ile Şahin Bakır ve Halitpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Muammer Kılıç ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Gençlik Merkezi üyelerinin özverili bir şekilde topladıkları kırtasiye malzemelerini okullara dağıtmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Gençlik Merkezleri’nden Sorumlu Şube Müdürü ve Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ın drirektifleri ile toplanan bu kırtasiye malzemelerini şehrimizin varoş bölgesi olarak bilinen Şehitler ve Dağ Mahallesi’ndeki Halitpaşa İlköğretim Okulu’na dağıttık. Bundan sonra topladığımız kalem, silgi ve kalem traşları diğer okullara da dağıtacağız” dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da başarılı çalışmalarından dolayı Gençlik Merkezleri’nden Sorumlu Şube Müdürü Köksal Kaçmaz ve Gençlik Merkezlerinin çalışanlarını kutladı. Toplanan kalem silgi ve kalem traşlarının okullarına dağıtıldığını belirten Çintimar, “Bu çalışmayı bundan sonraki sınavlarda da sürdüreceğiz. Topladığımız kırtasiye malzemelerini belirlediğimiz diğer ilköğretim okullarına bağışlayacağız. Burada amacımız hem külfeti önlemek, hem de eğitime katkıda bulunmak” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • doğasever 01 Ocak 1970 02:00

    Tebrikler !Allah sizlerden razı olsun ! Kalem kutularını toplayarak çok muaazam bir işe imza atıyorsunuz ! Bazı görgüsüz,cahil,düşüncesiz insanlar o kutuları sınav çıkışı çöpe atıyorlar.Bazıları da sırada bırakıp gidiyor ! Sadece dışarı çıkan öğrencilerden toplamayın,içeri girin ve sıralardakileri de alın ! BAŞARILAR !