Erzurum Haber Girişi : 27 Aralık 2012 17:53

Gündoğdu dünya evine girdi

Gündoğdu dünya evine girdi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün tenis antrenörlerinden Yıldırım Gündoğdu, Habibe Gönen ile dünya evine girdi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün tenis antrenörlerinden Yıldırım Gündoğdu, Habibe Gönen ile dünya evine girdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tenis antrenörlerinden Yıldırım Gündoğdu, evliler kervanına katıldı. Grand Sultan Düğün Salonu’nda düzenlenen nikah töreni ile dünya evine giren Yıldırım Gündoğdu, Habibe Gündoğdu ile hayatını birleştirdi. Tenis antrenörü Yıldırım Gündoğdu ile hemşire Habibe Gündoğdu’nun düğün töreni oldukça renkli geçti. Genç çifti mutlu gününde yakınları ve Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi çalışanları ile Yıldırım Gündodu’nun arkadaşları yalnız bırakmadı. Gecede halaylar çekerek genç çiftin düğünlerini şenlendiren gençler son günlerin en hit yabancı şarkısı olan Gangnam Styl parçası ile coştu. Düğün töreni takı töreni ve pasta kesimi ile son buldu. Evli spor adamları kervanına katılan GHSİM tenis antrenörü Yıldırım Gündoğdu, “Bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.