İlçeler Haber Girişi : 12 Ağustos 2016 20:06

Güzelsu köyü camisi hayırseverlerin yardımını bekliyor

Güzelsu köyü camisi hayırseverlerin yardımını bekliyor
Erzurum'un Oltu ilçesi Güzelsu köyü Camii hayırseverlerin yardımını bekliyor.
Erzurumajans-Erzurum'un Oltu ilçesi Güzelsu köyü Camii hayırseverlerin yardımını bekliyor. 

Güzelsu Köyü Yeni Konutlar Mahallesine yapılan cami, hayır severlerin yardımlarını bekliyor. Güzelsu köyü, heyelan nedeni ile yeni kotan düzünde yapılan yeni konutlara taşındı. Mahalleli köyün cami eksiğini gidermek için hemen kolları sıvadılar. Köy Cami Derneği Başkanı İbrahim Önal ile Başkan Yardımcısı Kurban Çaylak birlikte camii inşaatına başlayan sakinler, hayırsever vatandaşların yardımları ile birlikte kısa sürede caminin kaba inşaatını ve minaresinin yapımını bitirdiler. Geri kalan kısımlarda yine hayırsever vatandaşların yardımlarını bekleyen vatandaşlar, camii kubbesinin çatısı, Cami tuvaletinin fayansları, kapı penceresi boyası döşemesi kireç ve çimento ihtiyaçları bulunduğunu belirttiler.

Dernek Başkanı İbrahim Önal, "Köyümüze yaptırdığımız camimize kimki bir tuğla koyarsa ondan Allah razı olsun Camimizin büyük ölçüde yapımını tamamladık şuan Hayır severlerden yardımda bulunmalarını istiyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.