Bölge Haber Girişi : 06 Aralık 2010 01:32

Hapisten çıktı Erzurum'da intihar etti!..

Hapisten çıktı Erzurum'da intihar etti!..
Cinayet suçundan girdiği cezaivinden 20 gün önce tahliye olan 38 yaşındaki Mensur Töreli, Erzurum'daki evinde boynuna geçirdiği iple hayatını son verdi.
Erzurum Ajans- Cinayet suçundan girdiği cezaivinden 20 gün önce tahliye olan 38 yaşındaki Mensur Töreli, evinde boynuna geçirdiği iple hayatını son verdi. Töreli'yi tavana asılı halde gören ağabeyi ve babası sinir krizleri geçirdi.

Adam öldürmek suçundan 6 yıl hapis yattığı İzmir'deki cezaevinden 20 gün önce tahliye olan Mensur Töreli, memleketi Erzurum'a geldi. Emin Kurbu mahallesindeki müstakil bir evde oturan ağabeyisi Tuncay ve babası Rıfat ile birlikte yaşayan Mensur Töreli bugün saat 11.00 sıralarında evde kimsenin olmadığı bir sırada kendini evin tavanından astı. Öğle saatlerinde eve gelen Tuncay Töreli, kadeşini asılı halde gördü. Bunun üzerine ağlayarak dışarı çıkan Tuncay Töreli'ye komşuları yardım etti. Olay yerine gelen baba Rıfat Töreli oğlunun cansız bedenini görünce sinir krizleri geçirdi. Baba ve ağabeyi Töreli'ye olay yerindeki 112 Acil Servis görevlileri tarafından sakinleştirici iğne yapıldı.

Mensur Töreli'nin neden intihar ettiği bilinmezken herhangi bir not bırakmadığı da belirtilirken, polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.