Bölge Haber Girişi : 24 Haziran 2011 18:01

Haydi çocuklar spora!..

Haydi çocuklar spora!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel yaz spor okulları bu yılda 29 Haziran'da başlıyor.
Erzurum Ajans- Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel yaz spor okulları buyılda 29 Haziran’da başlıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Spor Okulları’nda atletizm, badminton, basketbol,boks, buz hokeyi, buz pateni, short track, curling, cimnastik, dağcılık, eskrim, görme engelliler, güreş, halk oyunlar, halter, hentbol, izcilik, judo, karate, kayak, tekerlekli kayak, kick boks, kızak, masa tenisi, okçuluk, özel sporlar, satranç, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme branşlarında eğitim verilecek.
 
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Her yıl geleneksel olarak Yaz Spor Okulları açıyoruz, bu okullar sayesinde minikleri ve gençleri sporun içerisine çekiyoruz. Onların zararlı alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlıyoruz. Bu yılda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüzün kuruluş günü olan 29 Haziran’da Yaz Spor okullarını başlatacağız. Şu anda zaten bir çok branşta yaz spor okulları kapsamında çalışmalar devam ediyor. Ancak biz resmi olarak 29 Haziran’da Yaz Spor okullarını başlatacağız” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.