Bölge Haber Girişi : 15 Nisan 2011 11:08

Hipnozla uyutarak sınavlara hazırladı!..

Hipnozla uyutarak sınavlara hazırladı!..
ERZURUM,Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi (KKEF) Kariyer Topluluğu'nun organizasyonuyla, kişisel gelişim uzmanı Kadir Demirbüken, yüzlerce öğrenciyi hipnozla uyutarak sınavlara hazırladı.

Erzurum Ajans-ERZURUM,Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi (KKEF) Kariyer Topluluğu'nun organizasyonuyla, kişisel gelişim uzmanı Kadir Demirbüken, yüzlerce öğrenciyi hipnozla uyutarak sınavlara hazırladı. Tepkiler nedeniyle Demirbüken bu kez sahnede bardak yemedi.

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi salonunda bugün (14 Mart) düzenlenen hipnoz seminerine yaklaşık bin öğrenci katıldı. Hipnoz olmak isteyen öğrenciler sahneye çıkmak için birbirleriyle yarıştı. Kadir Demirbüken, sahneye aldığı yaklaşık 50 öğrenciyi "Hipnozla taş heykel olacaksınız" diye  telkin etti. Sahnedekileri hipnozla uyutan Demirbüken, daha sonra salona dönerek "Sizler de uyumak istiyormusunuz ?" diye sordu. Salondakilerin topluca "evet" demesi üzerine Kadir Demirbüken, salonun tamamına yakınını etkiledi. Hipnoz sayesinde kuya dalan öğrenciler, müzik ve alkışlar eşliğinde uyandırıldı. Derin uykuya dalanlar yaklaşık 30 dakika sonra uyandı ve şaşkın gözlerle etraflarına bakarak olan biteni anlamaya çalıştılar.

Kişisel gelişim uzmanı Kadir Demirbüken aynı salonda geçtiğimiz yıl da hipnozla öğrencileri uyutmuş ardından insanların beynine hükmedeceğini kanıtlamak için çay bardağını çatır çutur yemişti. Eleştiri aldığı ve tepki gördüğü için bardak yeme işini gerçekleştirmeyen Demirbüken, "İnsan zihni yoğunlaştı mı, odaklandı mı,gerçekten çok şey yapabilir. Yeter ki rahat olun ve beyninize hükmedin. Yapamayacağınız birşey kalmayacaktır, Yatmadan önce başarmak isdediğiniz şeyleri başardığınızı düşünün ve öyle yatın" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.