Kültür-Sanat Haber Girişi : 19 Mayıs 2013 15:46

İbrahim Hakkı Hazretleri anıldı

İbrahim Hakkı Hazretleri anıldı
Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği'nin (ERİH-DER) İbrahim Hakkı Hazretleri'ni anma programının 2. gününde Abdurrahman Önül konseri düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği'nin (ERİH-DER) İbrahim Hakkı Hazretleri'ni anma programının 2. gününde Abdurrahman Önül konseri düzenlendi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere Erzurum Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ve çok sayıda davetli katıldı. İbrahim Hakkı Hazretleri'nin doğumunun 310. yıl dönümünde yapılan bu etkinlikler kapsamında vatandaşlar güzel bir gece geçirdiler. İbrahim Hakkı Hazretleri'ni anma programları kapsamında Ünlü tasavvuf müziği yorumcusu Abdurrahman Önül konserinden önce semazen gösterisi yapıldı. Semazen gösterisini izleyenler keyifli dakikalar geçirdi. Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Göktaş ve Uşak Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan Akdağ konferans verdi. Daha sonra misafirler tarafından sabırsızlıkla beklenen ünlü tasavvuf yorumcusu Abdurrahman Önül sevilen ilahilerle Erzurumlulara güzel bir gece yaşattı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.