Erzurum Haber Girişi : 05 Temmuz 2012 12:00

İl koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

İl koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı
Erzurum İl Koordinasyon kurulu üçüncü dönem toplantısı Vali Sebahattin Öztürk Başkanlığı’nda yapıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum İl Koordinasyon kurulu üçüncü dönem toplantısı Vali Sebahattin Öztürk Başkanlığı’nda yapıldı.
İl Genel Meclisi Salonu’nda düzenlenen toplantıda Erzurum’da yapımına devam edilen yatırımların son durumu değerlendirildi.
Vali Sebahattin Öztürk, toplantının açılış bölümünde yaptığı konuşmada, Erzurum’da halen devam eden proje sayısının 1001 olduğunu belirterek, “Söz konusu yatırımların proje tutarı 3 milyar 344 milyon, program yılı ödeneği 430 milyon 420 bin, gelenek ödenek 372 milyon 73 bin, harcama tutarı ise 79 milyon 924 bin TL’dir” dedi.
Projelerde nakdi gerçekleşme oranının yüzde 21.5 olduğunu dile getiren Vali Öztürk, “Yine 1001 adet işten Haziran itibariyle 21’inin bitirildiği, 321 adedine devam edildiğini ve 659 adet işe ise henüz başlanılmadığı görmekteyiz. İnşaat mevsiminin hızlandığı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yatırımlarımızın istenen seviyeye ulaşması için tüm imkanların seferber edileceğini ve kuruluş amirlerimizin bu konuda azami gayreti göstereceklerine inanıyorum” dedi.
Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Eski Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro 8. Bölge Müdürlüğü, Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, DSİ 8. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü, İller Bankası Bölge Müdürlüğü, TCDD 4. Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Orman ve Su 13. Bölge Müdürlüğü, Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, ARAS Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İl Müdürlüğü, TEİAŞ 15.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, İl Afet Acil Durumu Müdürlüğü ve İlçe Kaymakamları ile İlçe Belediye Başkanlıklarının temsilcileri katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.