İlçeler Haber Girişi : 27 Şubat 2013 12:04

İmamlarla bölge toplantısı

İmamlarla bölge toplantısı
Tortum Müftülüğü ilçe genelinde hizmet sunan din görevlilerinin ve beraberinde yürütülmekte olan din hizmetlerinin problemlerini tespit etmek ve çözüm bulmak amacıyla bölgesel toplantılar yapmaya devam ediyor.
Erzurumajans-Tortum Müftülüğü ilçe genelinde hizmet sunan din görevlilerinin ve beraberinde yürütülmekte olan din hizmetlerinin problemlerini tespit etmek ve çözüm bulmak amacıyla bölgesel toplantılar yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Tortum Müftüsü Celal Büyük, Tortum Bağbaşı Beldesinde ve çevresinde görev yapan 12 din görevlisi ile Pehlivanlı Beldesinde bir araya geldi.
Büyük, "İlçemiz coğrafi olarak değişiklik arz eden bir yapıya sahiptir. Her bir coğrafi bölgemizde gerek kültürel gerekse sosyal açıdan değişiklikler arz eden bir muhatap kitlemiz bulunmaktadır. Amacımız değişiklikler arz eden bu muhatap kitleye en etkin bir şekilde din hizmeti sunmaktır. Bunun içinde hem muhatap kitlemizin hem de siz değerli gönül insanlarının problemlerinin ve sıkıntılarının tespit edilmesi ve çözümüne gidilmesi gerekmektedir." dedi.

Toplantıda daha sonra Pehlivanlı beldesinde görev yapan personel tek tek söz alarak kendileri ve görev yerleri ile alakalı sıkıntılarını, gerek cami hizmetlerinde gerekse Kurs hizmetlerinde bölgelerinde yapılması gereken hizmetleri İlçe Müftüleri ile paylaştılar.
Müftü Büyük, problemlerin çözümü ile alakalı olarak hemen çalışma başlatacaklarını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.