Eğitim Haber Girişi : 26 Mayıs 2014 16:13

İşletme belirleme komisyonu toplantısı yapıldı

İşletme belirleme komisyonu toplantısı yapıldı
İşletme Belirleme Komisyonu Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Yüksel Aktaş'ın başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.
Erurumajans-İşletme Belirleme Komisyonu Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Yüksel Aktaş'ın başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nin 140 ve 141. Maddeleri gereği kurulan işletme belirleme komisyonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Yüksel Aktaş'ın başkanlığında, Mesleki Eğitim veren Okulların Koordinatör Müdür Yardımcıları ilgili alan/bölüm şefleri, meslek alanı öğretmenleri, Türkiye İş Kurumu temsilcisi, ilgili meslek alanlarını temsilen esnaf ve sanatkarlar oda temsilcisi, sanayi ve ticaret odalarıyla işveren kuruluşlarından birer temsilcinin katılımı ile yapıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.