Kültür-Sanat Haber Girişi : 06 Mart 2014 12:00

Kadıköy'de Erzurum sergisi

Kadıköy'de Erzurum sergisi
Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER), Erzurum'un Kurtuluşu nedeniyle 11-16 Mart tarihlerinde İstanbul'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde "Aziziye Direnişi ve Erzurum" konulu fotoğraf sergisi açacak.
Erzurumajans-Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER), Erzurum'un Kurtuluşu nedeniyle 11-16 Mart tarihlerinde İstanbul'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde "Aziziye Direnişi ve Erzurum" konulu fotoğraf sergisi açacak.

ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı:

" Erzurum'un kurtuluşunu kutlama etkinlikleri çerçevesinde İstanbul'da dernek olarak fotoğraf sergisi açıyoruz. Erzurum halkının vatanperverliğini hatırlatmak, millet hafızasını tazelemek ve Erzurum'un tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz fotoğraf sergisinde hem Erzurum'un bugünkü güzelliklerini gösteren fotoğraflar hem 9 Kasım Ecdada Saygı Yürüyüşü etkinliğini gurbetteki hemşehrilerimize daha yakından anlatmak amacıyla konuyla ilgili fotoğraflar olacak. Sergimize destek olan Kadıköy Belediyesi'ne İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı'na ve Kartal Erzurumlular Vakfı'na; fotoğrafların basılması işine sponsor olan ARKES'e teşekkür ediyoruz. Sergimizin açılışı 11 Mart Salı günü saat 17.00'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde yapılacaktır. Açılışa ve sergimizi gezmeye dost ve arkadaşlarıyla beraber tüm dadaşları bekliyoruz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.