Siyaset Haber Girişi : 23 Şubat 2014 17:50

Kamil Aydın semt pazarını ziyaret etti

Kamil Aydın semt pazarını ziyaret etti
Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Palandöken Belediye Başkan adayı Ahmet Kazanç'la birlikte Palandöken ilçesinde halk pazarını ziyaret ederek Pazar esnafının dertlerini dinledi.
Erzurumajans-Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Palandöken Belediye Başkan adayı Ahmet Kazanç'la birlikte Palandöken ilçesinde halk pazarını ziyaret ederek Pazar esnafının dertlerini dinledi.

Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde kurulan semt pazarını ziyaret eden MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ve Palandöken Belediye Başkan adayı Ahmet Kazanç, esnafla bir araya geldi. Pazar esnafının istek ve şikayetlerini dinleyen başkan adayları, 30 mart yerel seçimlerinde kendilerine destek istediler.

Pazar ziyareti sırasında pazarcı esnafı ile samimi sohbet eden Prof Dr Kamil Aydın ve Palandöken Belediye Başkan Adayı Ahmet Kazanç, alış veriş yapan kadınlara kırmızı ve beyaz karanfil dağıttı. Palandöken halkından destek ve dua isteyen Kamil Aydın daha sonra annesi vefat eden Atatürk Üniversitesi Eski Genel Sekreteri Köksal Selçuk'a taziye ziyaretinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.