Siyaset Haber Girişi : 10 Mart 2014 13:06

Kamil Aydın'a coşkulu karşılama

Kamil Aydın'a coşkulu karşılama
İstanbul'da düzenlenen Erzurumlular gecesine katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum'a dönüşte coşku ile karşılandı.
Erzurumajans-İstanbul'da düzenlenen Erzurumlular gecesine katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum'a dönüşte coşku ile karşılandı.

Erzurumlular Vakfı tarafından düzenlenen geceye katılmak üzere İstanbul'a giden MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum'a dönüşte havalimanında meclis üyesi adayları ve partililer tarafından coşku ile karşılandı. Havalimanında büyük sevinçle karşılanan MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, daha sonra araç konvoyları eşliğinde şehir turu atarak Erzurumlu dadaşları selamladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • GÜRSEL ÖZCAN 01 Ocak 1970 02:00

    YOLUN AÇIK OLSUN SAYIN KAMİL HOCAM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. BİZLER GURBETTE KALBİMİZ SİZİNLE MUĞLADAN BİR ERZURUMLU