İlçeler Haber Girişi : 04 Aralık 2012 16:00

Kar başladı ilk kaza haberi geldi!

Kar başladı ilk kaza haberi geldi!
Yılın ilk karının yağmaya başlamasıyla birlikte ilk kaza haberi Erzurum-Tortum karayolundan geldi.
Erzurumajans-Sinan AYDIN'ın haberi-Yılın ilk karının yağmaya başlamasıyla birlikte ilk kaza haberi Erzurum-Tortum karayolundan geldi. Yaralı taşıyan ambulans, kar ve buzlanma nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, hasta getirdikten sonra geri dönen ambulansta bulunan şoför ile iki sağlıkçı yaralandı. Kaza akşam saat 16.30 sularında meydana geldi. Oltu devlet hastanesinden Erzurum'a sevk edilen bir hastayı Erzurum'a getiren Nuri Taşçı idaresindeki Ambulans, Oltu'ya dönmek için yola çıktı.

HASTAYI BIRAKTILAR GERİ DÖNEMEDİLER


Araç, Erzurum -Tortum Karayolunda yolun kaygan olması nedeniyle şarampole uçtu. Kazada; ambulans sürücüsü Nuri Taşçı ile sağlıkçılar Engin Sirke ve ismi öğrenilemeyen bir görevli yaralandı. Yaralılar, başka bir araçla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza nedeniyle, yol bir süre trafiğe kapatldı. Buzlanan yol, Karayolları ekiplerinin tuzlama çalışması yapması sorası tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme sürerken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.