Bölge Haber Girişi : 01 Mayıs 2010 00:01

Karaca'dan Küçükler'e ziyaret!..

Karaca'dan Küçükler'e ziyaret!..
TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükleri ziyaret etti.

Erzurum Ajans-TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i ziyaret etti.
Beraberinde TEMA Vakfı Erzurum İl Temsilcisi Işıl Bedirhanoğlu ile birlikte Başkan Küçükler’i ziyaret eden Karaca, Büyükşehir Belediyesi’nin çevresel içerikli çalışmaları hakkında bilgi aldı. Hayrettin Karaca, Erzurum ziyareti ve programıyla ilgili olarak bilgiler verdiği Küçükler’e, Erzurum’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu da bildirerek, şehrin bir doğa harikası olduğunu söyledi. Sahip olduğu iklim koşulları ve fiziki yapısıyla Erzurum’un, kendine münhasır doğal özellikleri bulunan bir şehir olduğunu kaydeden Karaca, daha önce de çeşitli kereler gelmiş olduğu Erzurum’u, her gelişinde çok değişmiş olarak bulduğunu ifade etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, TEMA Vakfı’nın çalışmalarının herkes tarafından bilindiğine işaret ederek, özellikle Erzurum’da TEMA ile birlikte koordineli çalışmalar yaptıklarını belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ziyaretin anısına TEMA Vakfı kurucusu ve Onursal Başkanı Karaca’ya Oltu Taşı tespih hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.