Bölge Haber Girişi : 02 Haziran 2011 11:46

Kardeş okul öğrencileri buluşturdu!..

Kardeş okul öğrencileri buluşturdu!..
Erzurum'da Sabancı İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Semra Samancı tarafından yürütülen Kardeş okul projesi kapsamında, kent merkezindeki iki ilköğretimi okulu öğrencileri, sinemada ilk kez 3 boyutlu film izleme imkanı buldu. Üç boyutlu gözlükleriyle film

Erzurum Ajans-Erzurum’da Sabancı İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Semra Samancı tarafından yürütülen ‘Kardeş okul projesi kapsamında, kent merkezindeki iki ilköğretimi okulu öğrencileri, sinemada ilk kez 3 boyutlu film izleme imkanı buldu. Üç boyutlu gözlükleriyle filmi izleyen öğrenciler, patlamış mısırlarını yiyerek filmin keyfini çıkardı.

Sabancı İlköğretim Okulu ile 3 Temmuz İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencilerini bir araya getiren sosyal etkinlikte, öğrenciler 3 boyutlu sinemayla tanıştı. Yılda bir kez bir araya gelen çocuklar, üç boyutlu gözlükleriyle ilginç görüntüler oluşturdu. Zaman zaman yerlerinden kalkan minik yaramazları, oturtmak ve susturmak ise öğretmenlerine düştü.

Etkinlikle öğrencilerin sosyal yönlerini geliştirmelerini ve iyi iletişim kurmalarını amaçladıklarını belirten eğitimici Semra Samancı, “Birinci sınıftan itibaren kardeş sınıf olan iki okul öğrencilerini her yıl biraraya getiriyoruz. Okuluda velilerin düzenlediği kermesin gelirleri ve velilerin desteğiyle çocukları sinemaya getirdik. Hayatlarında ilk kez üç boyutlu film izleyen minikler, unutulmaz bir gün yaşadılar” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.