Eğitim Haber Girişi : 14 Haziran 2013 19:25

Karnelerini Kaymakam Güler'den aldılar

Karnelerini Kaymakam Güler'den aldılar
2012-2013 Eğitim-Öğretim dönemi ülke genelinde olduğu gibi Pasinler'de de bugün çalan son zil ile sona erdi.
Erzurumajans-2012-2013 Eğitim-Öğretim dönemi ülke genelinde olduğu gibi Pasinler'de de bugün çalan son zil ile sona erdi.

Pasinler'de 86 okulda öğrenim gören 7 bin 331 öğrenci ve 469 öğretmen son tenefüs zili ile birlikte üç aylık yaz tatiline girmiş oldular. Eğitim-Öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle Pasinler'de karne dağıtım töreni Otlukkapı Köyü İlkokulu'nda düzenlendi. Düzenlenen törene ilçe kaymakamı Cihangir Güler'de katıldı.

Öğrencilere karne ve hediyeler veren Kaymakam Güler, öğrencilerle sohbet edip hedeflerini ve hangi mesleği seçeceklerini öğrendi.

yaz tatillerini boş geçirmemelerini ve bol bol kitap okumalarını isteyen Güler, karne dağıtımının ardından Okul İdarecileri ve öğretmenlerle de bir süre görüştükten sonra onlara da iyi bir tatil dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılının sonu ermesi dolayısıyla düzenlenen tören hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Otlukkapı Köyü İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Güneş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra veliler katıldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.