Siyaset Haber Girişi : 21 Mart 2014 15:19

Kaya: Erzurum'daki büyük buluşma için hazırız

Kaya: Erzurum'daki büyük buluşma için hazırız
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, "Tüm teşkilatlarımız ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş olan tüm hemşehrilerimizle birlikte Erzurum'daki büyük buluşma için hazırız" dedi
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, "Tüm teşkilatlarımız ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş olan tüm hemşehrilerimizle birlikte Erzurum'daki büyük buluşma için hazırız" dedi.

MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin Erzurum'da yapacağı mitinge bütün Erzurum halkını davet etti. Miting için Erzurum'daki tüm hazırlıkların tamamlandığını bildiren Zekai Kaya, "Erzurum'dan Cumartesi günü Türkiye'ye bir mesaj verilecek. Bu mesaj birlik ve beraberliğin, kardeşliğin mesajı olacak. Bu mesaj yalana, dolana ve talana dur diyenlerin mesajı olacak. Bu mesaj, hırsızların, yolsuzların, din istismarcılarının, milletin milli ve manevi değerleriyle alay edip dalga geçenlerin korkulu rüyası olacak" diye konuştu.

30 Mart seçimlerine sayılı günler kaldığını hatırlatan MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, "Türkiye çok çetin bir dönemeçten geçiyor. Tek başına sadece son 4 ay içerisinde yaşanan hadiseler bile ülkede görev değişimi zamanının geldiğini anlatmaya yetmektedir. Necip milletimiz Allah'ın izniyle bu fotoğrafı çok iyi analiz edecek ve 30 Mart'ta bu iktidara gereken cevabı verecektir" dedi.

MHP MİTİNGİ 11.30'DA BAŞLAYACAK


MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Erzurum mitingi hakkında bilgiler veren İl Başkanı Zekai Kaya, "Sayın Genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Erzurum mitingimiz Cumartesi günü saat 11:30'da başlayacak. İstasyon Meydanı'nda Erzurum halkına seslenecek olan Sayın Genel Başkanımız, burada çok önemli mesajlar verecek, milletin nasıl bir oyunla karşı karşıya olduğunu anlatacak" diye konuştu.

İl Başkanı Zekai Kaya, 30 Mart'ta iktidara ders vermek gerektiğini düşünen herkesi Cumartesi günü İstasyon Meydanı'nda yapılacak olan mitinge davet ederek, şunları söyledi: "Yediden yetmişe herkesi ve tüm Erzurumluları İstasyon Meydanı'nın dili olmaya davet ediyoruz. Haksızlıklara, yolsuzluklara, hırsızlıklara, talana, dolana ve yalana itiraz etmeye davet ediyoruz. Yaşanabilir bir Erzurum düşleyenleri, çağdaş ve modern belediyecilik hizmetleriyle tanışmak isteyenleri, doğdukları bu memlekette doymak isteyenleri, helal kazandığı lokmasını yine helal yollardan büyütmek isteyenleri, işçiyi, memuru, esnafı, hanım kardeşlerimizi ve gençlerimizi İstasyon Meydanı'na davet ediyoruz. Gelin Erzurum'dan hep birlikte ses verelim! Sadece Erzurum'un değil, Türkiye'nin de sesi olalım!"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.