İlçeler Haber Girişi : 17 Ocak 2014 18:06

Kaymakam Ada imamlarla toplandı

Kaymakam Ada imamlarla toplandı
Pasinler'de her ayın 15'inde İlçe Müftülüğünün imam hatiplerle yapmış olduğu toplantıya katılan İlçe Kaymakamı imamlara SYDV'nın hizmetlerini anlattı.
Erzurumajans-Pasinler'de her ayın 15'inde İlçe Müftülüğünün imam hatiplerle yapmış olduğu toplantıya katılan İlçe Kaymakamı imamlara SYDV'nın hizmetlerini anlattı.

Pasinler Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda İlçe Müftüsü başkanlığında her ayın 15'ide toplanan diyanet personelinin toplantısını fırsat bilen İlçe Kaymakamı Ali Ada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ali Ada, yaptığı konuşmada, "Özellikle köylerimizde yaşayan ihtiyaç ailelerinin tespiti noktasında imamlara çok büyük iş düşüyor. Bizim toplumumuzda ihtiyaç sahipli insanlarımız utanır sıkılır gelemez. Onlar gelmedikleri gibi bir de böyle arada kendilerini uyanık geçinen tipler vardır. Onlar ise hiç vakfın yakasını bırakmaz ve her yardımdan faydalanmak ister. Ama bu vakfın kuruluş amacı dar gelirli insanlarımıza yardım amacıdır. İmam arkadaşlarımızdan ricam köylerinde vakfımız tarafından ulaşılmayan ihtiyaç sahipli ailelerimiz tespit edilmeli ve vakfımıza bildirilmesi onların sayesinde olacaktır. Vakıf yöneticilerimiz tarafından köylerimizde yardım alanlara yönelik acaba gerçekten yardımlarımız gerçek ihtiyaçlı insanlara ulaşıyor mu diye tespitler yapılacak" dedi.

İlçe Müftüsü Ömer Bulut ise İlçe Kaymakamı Ali Ada'nın toplantılarına katılmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.