Bölge Haber Girişi : 09 Nisan 2011 01:10

KEDFE'den teşekkür yemeği!..

KEDFE'den teşekkür yemeği!..
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu 19 Mart'ta yapılan Erzurum'un kurtuluşunun 93. yılı etkinliği nedeniyle Gebze Kapalı Spor Salonunda yapılan gecede emeği geçen dernek başkanlarını teşekkür yemeğinde bir araya getirdi.

Erzurum Ajans-Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu 19 Mart’ta yapılan Erzurum’un kurtuluşunun 93. yılı etkinliği nedeniyle Gebze Kapalı Spor Salonunda yapılan gecede emeği geçen dernek başkanlarını teşekkür yemeğinde bir araya getirdi. Gaziler Dağı Beyzade Restaurant’ta bir araya gelen KEDFE yönetimi ve Dernek başkanları gecenin Kocaeli ve Gebze tarihinde ki en görkemli gecelerden biri olduğunu gece ile ilgili yapılan eleştirilerin tamamen haksız olduğunu dile getirdiler.

KATILANLARA TEŞEKKÜR

Gecenin ardından büyük Kocaeli genelinden ve camiadan Áok olumlu tepkiler aldıklarını belirten dernek başkanları HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Sağlık Bakanı Recep Akdağ başta olmak üzere bölge milletvekillerine, belediye başkanlarına, siyasi parti temsilcilerine ve sivil toplum kuruluşlarına da teşekk¸rlerini ilettiler.

SIRADA FESTİVAL VAR

Gecenin ardından Áalışmaların devam ettiğini de belirten KEDFE Başkanı Muhammet Şık, sırada 5 Haziran’da yapılacak Piknik Festivalinin hazırlıklarının yapılmasına geldiğini belirterek komisyonun oluşturulmasını istedi. Dernek başkanları da komisyon başkanı olarak Serhat Yavuz’un olmasını ve komisyonun da dernek başkanları yada onların belirleyecekleri kişiler ile oluşmasını istediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.